miercuri, 5 noiembrie 2008

Barack Obama,cel mai puternic om din lume


God bless America.
Barack Obama este noul presedinte al celei mai mari puteri economice,politice si militare.
Americani au ales sa faca o schimbare.
Prezenţa americanilor la urne este dovada vie că America avea nevoie de schimbare. Obama a promis-o, acum va trebui să o şi aducă. Pentru că schimbarea, la nivel declarativ, atunci când maeştri ai PR-ului şi campaniilor electorale îţi fac discursul, este simplă. Complicată, şi, de multe ori, imposibilă, devine aplicarea ei în practică. Dar să-i acordăm nou alesului preşedinte american toată încrederea posibilă. Că va reuşi să unească americanii, va reuşi să le capete încrederea, va reuşi să ridice America acolo unde-şi avea locul, că va reuşi să reconstituie încrederea comunităţii internaţionale în forţa Americii.
Primul candidat de culoare care câştigă cursa pentru Casa Albă, senator american doar de trei ani, Barack Obama, în vârstă de 47 de ani, este deseori comparat cu John F. Kennedy pentru carisma sa şi speranţa schimbării pe care o întruchipează.
Candidatul democrat a convins electoratul, îngrijorat de criza economică şi de imaginea Statelor Unite pe scena internaţională, că este omul momentului.

Niciun comentariu: